Διατροφή

Επιστροφή στο Γυμναστήριο

  • Σεπτέμβριος 20, 2015
Καλοκαίρι είναι πάνω. Ώρα για γυμναστήριο!

Καλοκαίρι είναι πάνω. Ώρα για γυμναστήριο!

Εδώ, το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος της.
Γυμναστήρια είναι και πάλι ζωντανός! Και δίαιτες και ασκήσεις αρχίσει. Και όπως είπα δίαιτα! Η διατροφή είναι λανθασμένη λέξη!
Η σωστή λέξη που παίρνουμε είναι ένα πρόγραμμα διατροφής.
Και εδώ είναι μια πρόταση για ένα γρήγορο ξεκίνημα!

Κάθε αρχή – δύσκολη

Ναι, είναι αλήθεια! Η πρώτη εβδομάδα της κατάρτισης είναι το πιο δύσκολο! Οι μύες έχουν χάσει τον τόνο… και να τρώει κάθε τρεις ώρες!!!

Θερμογεννετικοί Λιποδιαλύτες Killa Ketones

Θερμογεννετικοί Λιποδιαλύτες Killa Ketones

Το Killa Ketones είναι ένας επαναστατικός νέος λιποδιαλύτης που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις γυναίκες. Είτε θέλετε περισσότερη ενέργεια και απώλεια λίπους από τις προπονήσεις σας ή εάν θέλετε να χάσετε πόντους, το Killa Ketones είναι το απόλυτο εξατομικευμένο προϊόν για τις μοναδικές ανάγκες του μεταβολισμού σας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Συγκεντρώνει όλες τις διαθέσιμες έρευνες σχετικά με τα βότανα και τα θρεπτικά συστατικά για απώλεια λίπους που θα μπορούσαν να είναι συμβατά με την οξείδωση του λίπους στις γυναίκες.

Η Ερευνητική Ομάδα της Grenade δεν έχει αφήσει καμία πέτρα που να μην γυρίσει, και συμπεριλαμβάνει σοβαρές δόσεις Κετόνων, CLA και L-Καρνιτίνη απλά για αρχή. Το αποτέλεσμα είναι το Grenade® Killa Ketones. Σε συνδυασμό με μία διατροφή υψηλής πρωτεΐνης με ελεγχόμενες θερμίδες και υδατάνθρακες, το Killa Ketones είναι η ιδανική λύση για απώλεια βάρους για τις γυναίκες, με τα ίδια ισχυρά αποτελέσματα, όπως το πρωτότυπο, πολυβραβευμένο Grenade ® Thermo Detonator αλλά προσανατολισμένο προς τις μοναδικές γυναικείες φυσιολογικές ανάγκες.

Ας το παραδεχτούμε, όταν πρόκειται για απώλεια λίπους για τις γυναίκες, όλοι γνωρίζουμε ότι κατά κανόνα, το λίπος αποθηκεύεται σε διαφορετικά μέρη του σώματος από τους άνδρες. Γνωρίζουμε επίσης από τις πολύχρονες κλινικές έρευνες, ότι οι γυναίκες γενικά έχουν μικρότερη μυϊκή μάζα, έχουν ένα υψηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους και χρησιμοποιούν λιγότερο λίπος για ενέργεια. Όλα αυτά τα δεδομένα ήταν βασικά ζητήματα στην μελέτη της Επιστημονικής Ομάδας της Grenade κατά τη δημιουργία του Killa Ketones.

Mr. 3Hours

Mr. 3Hours

Το όνομά μου είναι Μάρτιν (Mr. 3Hours).
Είμαι ο καλύτερος εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης.
Τηλέφωνο: 00359 893 889 768
Mr. 3Hours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required