Διατροφή

Πλήρης λιποδιαλύτης για γυναίκες

  • Αύγουστος 14, 2015
Fat burner

Το Killa Ketones είναι ένας επαναστατικός νέος λιποδιαλύτης

Το Killa Ketones είναι ένας επαναστατικός νέος λιποδιαλύτης που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις γυναίκες. Είτε θέλετε περισσότερη ενέργεια και απώλεια λίπους από τις προπονήσεις σας ή εάν θέλετε να χάσετε πόντους, το Killa Ketones είναι το απόλυτο εξατομικευμένο προϊόν για τις μοναδικές ανάγκες του μεταβολισμού σας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Συγκεντρώνει όλες τις διαθέσιμες έρευνες σχετικά με τα βότανα και τα θρεπτικά συστατικά για απώλεια λίπους που θα μπορούσαν να είναι συμβατά με την οξείδωση του λίπους στις γυναίκες.

Η Ερευνητική Ομάδα της Grenade δεν έχει αφήσει καμία πέτρα που να μην γυρίσει, και συμπεριλαμβάνει σοβαρές δόσεις Κετόνων, CLA και L-Καρνιτίνη απλά για αρχή. Το αποτέλεσμα είναι το Grenade® Killa Ketones. Σε συνδυασμό με μία διατροφή υψηλής πρωτεΐνης με ελεγχόμενες θερμίδες και υδατάνθρακες, το Killa Ketones είναι η ιδανική λύση για απώλεια βάρους για τις γυναίκες, με τα ίδια ισχυρά αποτελέσματα, όπως το πρωτότυπο, πολυβραβευμένο Grenade ® Thermo Detonator αλλά προσανατολισμένο προς τις μοναδικές γυναικείες φυσιολογικές ανάγκες.

Ας το παραδεχτούμε, όταν πρόκειται για απώλεια λίπους για τις γυναίκες, όλοι γνωρίζουμε ότι κατά κανόνα, το λίπος αποθηκεύεται σε διαφορετικά μέρη του σώματος από τους άνδρες. Γνωρίζουμε επίσης από τις πολύχρονες κλινικές έρευνες, ότι οι γυναίκες γενικά έχουν μικρότερη μυϊκή μάζα, έχουν ένα υψηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους και χρησιμοποιούν λιγότερο λίπος για ενέργεια. Όλα αυτά τα δεδομένα ήταν βασικά ζητήματα στην μελέτη της Επιστημονικής Ομάδας της Grenade κατά τη δημιουργία του Killa Ketones.

Σύμφωνα με την αποστολή του Killa Ketones να παρέχει την καλύτερη απώλεια λίπους στις γυναίκες, η φόρμουλα του Killa Ketones περιέχει Κετόνες, που έχουν αποδειχτεί ότι αυξάνουν την καύση του λίπους μέσα στα λιπώδη κύτταρα.

+ Η σκληρή προπόνηση και διατροφή

+ Η σκληρή προπόνηση και διατροφή

Phaseolus Vulgaris (Λευκά Kidney Φασόλια) επίσης έχουν προστεθεί ως ένα βασικό συστατικό για την αντιμετώπιση από μία άλλη πλευρά της απώλειας λίπους, απομονώνοντας την περίσσεια ποσότητα υδατανθράκων, έτσι ώστε να μην έχουν την ευκαιρία να εκτινάξουν τα επίπεδα της ινσουλίνης και να σταματήσει η διαδικασία καύσεως του λίπους!

Μελέτες δείχνουν ακόμη ότι και αυτό το συστατικό βοηθά στη διατήρηση της άπαχης σωματικής μάζας σε βάρος του λίπους. Η διατήρηση μίας άπαχης μάζας σώματος (μυϊκή) είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του μεταβολικού ρυθμού του σώματος και την ικανότητα να κάψει επιπλέον θερμίδες!

Πέρα από αυτά τα δύο κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά, το Killa Ketones περιέχει επίσης Αφρικάνικο Mango (Irvingia Gabonensis) και εκχύλισμα Πράσινου Καφέ. Και τα δύο από αυτά τα συστατικά έχουν αποτελέσει αντικείμενα επιστημονικών αναφορών, έχοντας και τα δύο προσδιοριστεί ότι έχουν σημαντικές επιπτώσεις στη σωματική σύνθεση! Όταν όλες από τις καλύτερες επιστημονικές μελέτες για το Αφρικάνικο Mango συγκεντρώθηκαν και αναλύθηκαν από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Έξετερ της Αγγλίας, τα αποτελέσματα προσδιόρισαν ότι προκαλείτε σημαντική μείωση τόσο του σωματικού βάρους όσο και της περιμέτρου της μέσης.

No pain, No gain!

No pain, No gain!

Ομοίως, αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Gastroenterology Research & Practice, το οποίο επανεξέτασε τις καλύτερες μελέτες σχετικά με τον Πράσινο Καφέ, αποδεικνύοντας ότι βοηθάει να μειωθεί του σωματικό βάρους, σημαντικά περισσότερο από μία θεραπεία με φάρμακα!

Πέρα από τα παραπάνω για αυξημένη χρήση του λίπους για ενέργεια, για απώλεια βάρους και μειωμένη συγκράτηση υδατανθράκων, το Killa Ketones περιέχει Garcinia Cambogia (μια φυσική πηγή HCA – υδροξυκιτρικό οξύ). Το HCA όχι μόνο έχει αποδειχθεί ερευνητικά για την μείωση του βάρους και του Δείκτη Μάζας Σώματος, αλλά και για την μείωση της όρεξης. Η μείωση της όρεξης θεωρείται από πολλούς ειδικούς ως το κλειδί για την επιτυχή απώλεια βάρους.

Επιπλέον, η λειτουργία της ινσουλίνης αντιμετωπίζεται στο Killa Ketones από το Acai, το οποίο μειώνει τόσο το σάκχαρο στο αίμα και τα επίπεδα ινσουλίνης, δείχνοντας βελτίωση στην λειτουργία της ινσουλίνης και της αποτελεσματικότητας. Τέλος, οι ερευνητές της Grenade έχουν προσθέσει τα αποδεδειγμένα θρεπτικά συστατικά L-Καρνιτίνη και τον «λιποδιαλύτη» CLA στην φόρμουλα, μαζί με αρκετές από τις πιο ζωτικές βιταμίνες, απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που εμπλέκονται στον τομέα της ενέργειας και τον μεταβολισμό του λίπους.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι απλά δεν θα βρείτε οπουδήποτε ένα πιο πλήρη, ευρέος φάσματος λιποδιαλύτη που να μπορεί να ανταγωνιστεί με το Killa Ketones, τον «πλήρης λιποδιαλύτης για γυναίκες», που σχεδιάστηκε από τους βραβευμένους για απώλεια λίπους ειδικούς της Grenade.

Mr. 3Hours

Mr. 3Hours

Το όνομά μου είναι Μάρτιν (Mr. 3Hours).
Είμαι ο καλύτερος εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης.
Τηλέφωνο: 00359 893 889 768
Mr. 3Hours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required