Ειδήσεις

Συνέντευξη με το μοντέλο Ντένη Λαζάρου

  • Νοεμβρίου 5, 2014
Τι είναι το γυμναστήριο, τη διατροφή, το συναίσθημα, την αγάπη;

Τι είναι το γυμναστήριο, η διατροφή, το συναίσθημα, η αγάπη!

Μπορεί να την έχετε δει στο γυμναστήριο, και ίσως την έχετε δε και στην Αθήνα, όπου έζησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με την Ντένη Λαζάρου

Η Denny Λάζαρο έγινε διάσημη με μια γρήγορη ταχύτητα, μετά την αποχώρησή της απο την Σόφια επέλεξε την Αθήνα , όπου έγινε μια από τις πιο δημοφιλή σέξι και κομψές γυναίκες με ήπια χειρουργική επέμβαση.

FITNESS.

Πώς μπορείτε να κρατήσετε αυτό το όραμα – τι έτρωγες για πρωινό, πόσο συχνά και τι άθλημα εκανες;

– Ευχαριστώ για τα ωραία και καλά λόγια. Από το στόμα ενός ανθρώπου σαν εσενα, ναι είναι μια τεράστια φιλοφρόνηση. Λοιπόν 3 χρόνια τώρα τρώω μόνο μέσω της διατροφής που μου συστήνει ο διατροφολόγος μου.

Τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο

Τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο!

Πρωί, πιείνω φρέσκους χυμούς από πορτοκάλια και πράσινο μήλο συνθλίβονται σε ένα μπλέντερ μαζί με ακτινίδιο μπανάνα και γάλα με 0% λιπαρά. Αγαπώ αυτά τα κουνήματα.

DIET.

Χρησιμοποιείτε συμπληρώματα και τι; Ένα απαγορευμένο διεγερτικό – ορμόνες, εφεδρίνη, κλπ;

– Όχι. Δεν είμαι εναντίον αυτά τα πράγματα, εγώ απλά δεν τα χρησιμοποιώ . Έχω εκπαιδεύσει τρείς φορές την εβδομάδα. Και τυρώ κατα γράμμα τη διατροφή μου.

Διατροφή ζει

Διατροφή ειναι ζωή!

Θέλω να φαίνονμαι καλά. Και αυτό είναι αρκετό για μένα. Δεν κανω για προταθλητισμό γυμναστική.

EMOTIONS.

Ποσο πολυδάπανο θεωρείται σε Ευρώ και πως πρέπει να εξοπλίστει όποιος θέλει να έχει ένα τέτοιο όραμα, εσύ πως τα κατάφερες … και δεν έχει τίποτα να κάνει με τη Ντενη που περπατούσε στους δρόμους της Σόφιας χρόνια πριν;

– Ο καθένας σε διαφορετικές χώρες μπορούν να εχουν άλλες πολυτέλειες. Ακόμα και το φθηνό πράγματα μερικές φορές δίνει μια μεγάλη επίδραση στην νεαρές κυρίες. Πραγματικά εχω δώσει πολλά χρήματα για την εμφάνισή μου, αλλά εν όψη τις κρίσης δεν θα ήταν σωστό να σχολιάσω τα ποσά. Απλά να είσαι ο εαυτός σου.
Και ξέρετε ότι το πιο σημαντικό είναι η εσωτερική ομορφιά.

Elite είναι στον άνθρωπο και όχι σε διαφορετικά έθνη, θρησκείες.

η εκλεκτηκοτητα είναι στον άνθρωπο και όχι σε διαφορετικά έθνη, θρησκείες.

Η διαφορά μεταξύ της βουλγαρικής και της ελληνικής διασημοτητα είναι;

– Δεν υπάρχει καμία διαφορά. η εκλεκτηκότητα είναι στον άνθρωπο και όχι σε διαφορετικά έθνη, θρησκείες, κ.λπ. Ο εκλεκτός είναι εκλεκτός . εγω πάντα πίστευα ότι ο κοινός άνθρωπος είναι αυτος που είναι ευγενικός και καλός.

Πες μου για τους διάσημους κύκλους γύρω σας. Πριν από λίγο καιρό άκουσα ότι σας καλέσανε στο «Big Brother» Ελλάδα … τι συνέβη εκεί;

– Για «Big Brother» δεν με κάλεσανε. Είχα προσκληθεί, για το οποίο ευχαριστώ για την «VIP Big Brother» αυτό το έτος, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν σε θέση να συνδυάσω την εμπλοκή μου με αυτό διοτι ελείπα τρεις μήνες. Όμως,του χρόνου μπορεί να το ξανασκεφτώ.

LOVE.

Τι είναι η αγάπη για σας;

– Η αγάπη είναι κάτι που γεννιόμαστε, ζούμε για αυτήν, κάνουμε πόλεμο για αυτήν. Και πεθαίνουμε. Η αγάπη είναι πολύ σημαντικό δεν υπάρχει θέμα τι αγαπάτε ή ποιος ή πώς. Το σημαντικό πράγμα είναι να αγαπάς.

Στη ζωή σου υπάρχει μια σχεση, ένας τραγουδιστής;

– Είχα μια σχέση με τον τραγουδιστή εδώ στην Ελλάδα, αλλά είναι ήδη παρελθόν.Ο καινούργιος μου δεσμός, δεν εχει καίια σχέση με τη μουσική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required