Αγάπη

Τι να μην κάνει μια γυναικα στο πρωτο ραντεβου; 6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες!

  • Ιανουάριος 17, 2015
6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες

6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες

Τι να μην κάνει λοιπόν μια γυναίκα στο πρώτο κάλεσμα της αγάπης
το πρώτο βήμα είναι να βρεις το ενδιαφέρον.

Εδώ, έχετε μόλις πραγματοποιήσει τη γνωριμία σας και επικοινωνείτε μέσου δικτύου (που είναι το πιο εύκολο) ή η επαφή γίνετε άμεσα, και προσωπικός. Μην σταματήσετε να μιλάτε, να γράφετε.
Να επικηνωνικτε, τα πάντα σε αυτό το στάδιο είναι όμορφα.

Ωρα για το δεύτερο βήμα

Ναι όλα τα λόγια είναι όμορφα, αλλά ας περάσουμε από τα λόγια στην πράξη. Και εδώ λοιπόν (συνήθως ο άντρας) κάνει το ξεκίνημα και προτείνει μια έξοδο.

Αλλά τι θα συμβεί από εδώ κ πέρα, πρέπει να μάθετε και να δείτε εάν οι ερωτήσεις του απαντώνται με δειλία από εσάς, εδώ είναι η λύση. Να είστε γενναίοι. Τι να μην κάνει ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

1. Πρόσκληση για καφέ μετά από το φλερτ!

Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πάτε μαζί του σε μια συνάντηση!
‘Εχετε λοιπόν το φλερτ. Αυτό σας χαροποιεί; Λοιπόν, αν πραγματικά νιώθετε ωραία σε αυτό το στάδιο της επαφής, δεν βλέπω το λόγο να στερηθείτε το επόμενο σημαντικό βήμα – μια ζωντανή συνάντηση. Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα … αλλά μόνο αν έχετε πει την αλήθεια στην online επικοινωνία σας.

Photo: hipwee.com

Μην ξεχνάτε ότι οι συνομιλίες στο διαδίκτυο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να πείτε πολλά πράγματα και έτσι να προετοιμάσετε μια καλή βάση πάνω στην οποία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο επόμενο στο βήμα. Έτι λοιπόν, «Ναι», πηγαίνετε για καφέ και μην το αναβάλετε ούτε ένα λεπτό, διότι ακόμη και ένα λεπτό μπορεί να μετατρέψει ολόκληρη τη ζωή σας.

2. Κατά την πρώτη σας τετ-α-τετ επαφή θα πρέπει να είναι τόσο εκθαμβωτική που πρέπει να μοιάζει σε εικόνα περιοδικού!

Σφάλμα! Ο άνθρωπος μπροστά σας ζητά να αντικρίσει με μια πραγματική γυναίκα, όχι μια εικόνα διαφήμιση! Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να φορέσετε πάρα πολύ κοντή φούστα, με έντονο μπούστο, και πάρα πολύ δύσκολο και έντονο μακιγιάζ … ,αλλά και ούτε η ενδυμασία σας να είναι τέτοια που να θυμίζει επαγγελματική συνάντηση! Με άλλα λόγια, τα ακραία απορρίπτονται. Επιλέξτε κάτι που θα νιώθετε άνετα και σέξι ταυτόχρονα. Πολύχρωμα χρώματα, ειδικά για το καλοκαίρι, είναι μια μοναδική επίδραση στην ανδρική ψυχή. Πολύχρωμο φόρεμα, λίγο πάνω από το γόνατο … ουυυααουυ!

Προσοχή! Να τον εαυτό σας!

Προσοχή! Να τον εαυτό σας!

3. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς να κρατήσετε το ενδιαφέρον!

Είστε τώρα στο «καφέ». Είναι καλύτερα να επιλέξετε μια θέση που να μην είναι πολύ θορυβώδες, αλλά ούτε και πολύ ήσυχα όπως ένα σπήλαιο, γιατί υπερβολικός θόρυβος και η υπερβολική σιωπή θα σας κάνει νευρική και ανήσυχη. Μην αλλάξετε τη συμπεριφορά που είχατε όταν μιλούσατε online, πρέπει να ταυτίζετε με την πραγματική σας εικόνα. Διαφορετικά θα συγχύσει το σύντροφό σας και θα δημιουργήσετε κίνδυνο αρνητικότητας ! Απλά χαλαρώστε και μιλήστε μαζί του. Να είστε όπως είστε με τον καλύτερο φίλο σας. Μην ανησυχείτε για τίποτα! είστε μόνοι σας.
Εδώ, τα χαμόγελα επικρατούν … και ήρθε η ώρα για τα χέρια!

4. Θέλει να σας κρατήσει το χέρι … και φιλί από το πρώτο ραντεβού;! Παράλογο!

Γεια σας ενοχλεί! Γιατί; Μπορείτε να χαρίζετε φιλιά online chatting. Στείλτε τις καρδιές σας, και ότι άλλο φαντάζεστε. Και προπάντων Χαμόγελα. Απλά πηγαίνετε στο επόμενο βήμα! Τι καλύτερο από το να σας κρατήσει κάποιος το χέρι σας; Ακόμα και σας να φιλήσει;! Μετά από όλα, γι ‘αυτό έκανε το βήμα # 2 – «καφέ».

Γεια σας ενοχλεί! Γιατί;

Γεια σας ενοχλεί! Γιατί;

Δεν είναι μια συνέντευξη για δουλειά , δεν πρέπει να είστε σοβαροί και σκληροί … καταπληκτικό – Είδες πόσο καλό είναι να κρατάτε τα χέρια σας και να ανταλλάσετε φιλία. (ουυυυυαααου. Μπορείτε να μου στείλετε μια εικόνα αν θέλετε, είναι τόσο ωραίο και θετικό (σημ. Συντάκτη).)

5. Να περάσετε τη νύχτα μαζί, μετά την πρώτη συνάντηση;! Δεν είμαι αυτή που νομίζεις…

Σταματήστε αυτές τις προκαταλήψεις! Να θυμάστε ότι δεν συναντηθήκατε μόλις! Να κάνω μια ανασκόπηση … Έτσι μέχρι εδω, όλα πήγαν θαυμάσια – κρατώντας τα χέρια, τα φιλιά, τα κύματα ερωτισμού περνούν μέσα από την καρδιά σας και τον αέρα αλλά με κάποιο τρόπο δεν είναι αρκετά … Πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος, είναι 00.00 ώρα και ο σερβιτόρος στο εστιατόριο έρχεται για να πληρώσετε το λογαριασμό. Ώρα να φύγετε! Μην κάνετε το λάθος να απορρίψετε την πρόσκληση για να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα. Δηλαδή μην αποχωριστείτε σε διαφορετικές κατευθύνσεις!

Ops!

Αν ο «Ρωμαίος» σας προτείνει να προχωρήσετε στο σπίτι του και αν θέλετε πραγματικά αυτόν ο άνθρωπος να είναι ο ρωμαίος σας, μην είστε αρνητική μην κατσουφιάζετε και μην είσται αναποφάσιστη! Στην αγάπη δεν υπάρχουν κανόνες! Και δέκα συναντήσεις να περιμένετε, αν δεν είναι ο άνθρωπος σας, δεν θα βγει τίποτα. Αν νιώθετε ότι ανήκετε σε αυτόν τον άντρα και θέλετε να είστε μαζί του, γιατί να χάνετε χρόνο! Θέλετε αυτόν τον άνθρωπο;! Φύγετε με ορμητικότητα για τη συνέχεια! Και να ζήστε!

Ωστόσο, αν ο κύριος σας είναι ανήσυχος για κάποιο λόγο (πιο συχνά φοβούνται τις ύβρεις) και δεν τολμούν να σας καλέσουν στο σπίτι, μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία εσείς…παρτε την κατάσταση στα χέρια σας! Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, διότι, πείτε μου ειλικρινά, ποιος άντρας είναι κάτι περισσότερο από τη γυναίκα ή και το αντίθετο ποια γυναίκα είναι κάτι περισσότερο από έναν άντρα! Ζούμε σε μια εποχή που χαρακτηρίζει τις γυναίκες ισχυρές και ανοιχτόμυαλες, σωστά; Έλα, σας αφήνω τώρα … να έχετε ένα ωραίο βράδυ και αφήσετε λίγο χρόνο για ύπνο!

6. Είναι πολύ νωρίς για να ζήσετε μαζί …

Αισθάνεστε επαναφορτιζόμενες, όλη τη νύχτα απολαύσατε την ευτυχία … κοιμηθήκατε κρατώντας ο ένας τα χέρια του άλλου, η πρώτη αναπάντεχη αγκαλιά μέσα στη νύχτα έγινε από εκείνον , και την επόμενη στιγμή ήσασταν εσείς που τον αγκαλιάσατε … ω ναι, αυτό δεν ήταν ένα όνειρο! Ώρα για το επόμενο βήμα … η συγκατοίκηση. Ναι! ακούστε προσεκτικά τι σας λέω! Τι πιστεύετε ότι το καλύτερο θα ήταν στο εξής να κάνετε συναντήσεις μία, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτό είναι παράλογο! Και αν ζείτε σε μια πλευρά της Αθήνας, και ο άλλος – στην άλλη; Ή αν είστε από διαφορετικές πόλεις; !θα πρέπει να κάνετε ολόκληρο ταξίδι κάθε μέρα μετά τη δουλειά η βιασύνη θα σας εξάντληση ή με άλλα λόγια … νεύρα! Και αυτό δεν είναι καλό, πιστέψτε με!

Η υπερβολική πίεση μπορεί να καταπονήσει τις σχέσεις μεταξύ και την πιο δυνατή αγάπη! Έτσι, αν θέλετε να ξέρετε αν ταιριάζετε με τον αγαπημένο σας , η καλύτερη λύση είναι να ζήσετε μαζί. Και όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο! Δεν χρειάζεται να περιμένετε και να «εξερευνήσετε» (πώς, ζητώ -?! Ντετέκτιβ ή με κρυφές κάμερες), δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο. Πηγαίνετε! Μάθετε την αλήθεια για τον άλλον, και αυτός την αλήθεια για εσάς, οι δυο σας τώρα! Δεν έχετε τόλμη… είσται δήλοι;! Τι; Ενώ έχετε βρει την αγάπη! Απολαύστε το, απολαύστε το, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Να είστε μαζί κάθε μέρα, να μοιραστείτε την καθημερινή ζωή, τις διακοπές, τις μέρες και τις νύχτες … Καλή τύχη και να είναι ευτυχισμένες!

Mr. 3Hours

Mr. 3Hours

Το όνομά μου είναι Μάρτιν (Mr. 3Hours).
Είμαι ο καλύτερος εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης.
Τηλέφωνο: 00359 893 889 768
Mr. 3Hours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required